IT drift på entreprenad i Stockholm

Många företagare idag kämpar med uppgifter som ligger utanför företagsidén. Att ta hjälp med IT drift i Stockholm kan göra företagandet betydligt lättare.

Andreas hade länge planerat öppnandet av sitt callcenter. Under ett år hade han samlat på sig kunder som fanns över hela världen, vilket krävde en del. Men han var säker på att det skulle bli fantastisk. För att inte tala om alla arbetstillfällen han skulle skapa i Stockholmsförorten. Det kändes bra.

Då det var mycket teknik som skulle fungera hade han tagit hjälp av en kompis för att se vad som krävdes rent IT-mässigt. Ganska snart insåg båda två att det skulle bli en hel del. Inte bara med datorer och telefonlinjer utan även att ha ett system som kickade igång om strömmen gick. Hans företag skulle inte må bra av avbrott.

IT drift ett jobb för proffs

Här fanns två möjligheter. Att hitta flera kompetenta personer som kunde ta hand om all IT-drift i Stockholm. Eller att ta in ett externt företag. Den första idén var sårbar. Tänk om någon slutade eller blev sjuk, och vad skulle sådan personal kosta. Han beslutade sig för att räkna på båda möjligheterna.

Han började med att leta efter IT företag i Stockholm och hittade ett som verkade intressant. Ett möte arrangerades där de satte sig ner och diskuterade behoven. Det tog inte lång tid innan han insåg att de kunde ge honom allt han behövde. Det enda han behövde göra var att säga ja. Han skulle då inte behöva göra något själv utan kunna låta dem ta hand om allt.