Det viktigaste att tänka på när du ska hyra projektor i Stockholm

De tre viktigaste faktorerna när du ska hyra projektor i Stockholm är rummets storlek, avståndet till projektionsytan, och om taklampan kommer vara på eller av.

På dagens hårda och konkurrensutsatta marknad är det viktigare än någonsin att ditt företags visuella närvaro är unik i havet av liknande företag. Man ska kunna gå på mässan och direkt dras till er monter, utan att ens veta varför. Därför är det väsentligt att projektorn som förmedlar företagets visuella identitet har förmågan att göra det på bästa sätt.

Det viktigaste du ska tänka på när du ska hyra projektor kan delas upp i tre frågor. Hur stor är rummet där presentationen ska ske? Hur ljust är det i rummet? Och hur nära behöver projektorn stå projektionsytan?

Glöm inte detta när du ska hyra projektor i Stockholm

Ju större rummet är, desto troligare är det att projektionsytan bör vara av den större storleken så att bilden kan ses av så många som möjligt. För det krävs det en projektor med ett långt kastavstånd och hög ljusstyrka så att ljuset når riktigt fram. Om rummet är litet, och om projektorn måste stå nära projektionsytan, krävs en projektor med ett kort kastavstånd.

Hur ljus omgivningen är spelar också en väsentlig roll. Ju ljusare miljön är, desto starkare behöver ljusstyrkan vara, och oftast betyder det också en dyrare projektor. Så om du ska hyra projektor i Stockholm men inte har en särskilt stor budget kan det vara klokt att överväga ett litet rum med lamporna släckta.