Få rätt hjälp att laga din mobil

Har mobilen fått en fuktskada? Få inte panik, den kan gå att rädda. Lämna in den hos en mobildoktor och låt dem ta hand om den. De är duktiga på att laga mobil.

Från att Kassandra verkligen hade varit en kalendertjej, så hade hon allt mer och mer gått över till sin telefon. Idag var telefonen allt hon använde och dess kalender utnyttjade hon för fullt. Allt som skulle göras under en dag, sa mobilen till om innan. Så ni kan då tänka er hur mycket problem hon fick när mobilen la av.

Kassandra var överlag en ordentlig kvinna som var rädd om sina saker. Ibland kunde hon upplevas lite flumsig, då hon hade många bollar i luften. Som den gången då hon råkade ta sig ett dopp med telefonen i fickan, då blev det problem. Kassandra behövde snabbt få ordning på sitt schema och få hjälp att laga telefonen.

Proffsen kan även laga fuktskador på din mobil

Telefonerna idag är väldigt avancerade, därför kändes det för Kassandra som att det skulle vara hopplöst. Hon hittade Mobildoktorn i Täby, där kunde de göra ett försök att laga mobilen. De kunde fixa de flesta saker, men just fuktskador var svårare, däremot inte omöjligt.

Kassandra satt som på nålar när hon väntade på samtalet om hur det gick med telefonen. När det äntligen kom, kunde hon andas ut. Snart skulle hon få tillbaka sin mobil och denna gången skriva över hela schemat till en papperskalender med, så hon aldrig igen skulle bli utan sitt schema.